Walnoot houten Exclusieve Backgammon Set

€ 299,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige walnoot houten backgammon set is subliem tot in het details. Handgemaakt, uit de beste materialen, en een prachtige afwerking door het gladde, mooie walpoothout.
De inleg , het speelbord is uit walnoot hout. Samen met de markeringen van esdoornhout en walnoot hout, maakt deze handgemaakte set in Griekenland zijn exclusieviteit waar.

De mooie opbergkist fungeert opengeklapt als speelveld. De 2 koperen sluitingen zorgen voor veilig opbergen, en ook de buitenkant van de kist laat het prachtige walnoot-patroon zien.

De olijfboom houten speelstukken maken de set prachtig af.

U ontvangt bij deze set:
- Maatvoering opengeklapt bord: 47,5 x 60 x 3.75 cm
- Maatvoering gesloten bord: 47,5 x 60 x 7,5 cm
- Gewicht van de set: 4 kg.
- 30x 36 mm doosrsnee speelstukken, uit olijfboomhout
- 4x 12 mm dobbelstenen ( 2x rood, 2x wit)
- 1x 16 mm verdubbelaar dobbelsteen

Zakje om de stukken in op te bergen.

Product Description

Deze prachtige walnoot houten backgammon set is subliem tot in het details. Handgemaakt, uit de beste materialen, en een prachtige afwerking door het gladde, mooie walpoothout. De inleg , het speelbord is uit walnoot hout. Samen met de markeringen van esdoornhout en walnoot hout, maakt deze handgemaakte set in Griekenland zijn exclusieviteit waar. De mooie opbergkist fungeert opengeklapt als speelveld. De 2 koperen sluitingen zorgen voor veilig opbergen, en ook de buitenkant van de kist laat het prachtige walnoot-patroon zien. De olijfboom houten speelstukken maken de set prachtig af. U ontvangt bij deze set: - Maatvoering opengeklapt bord: 47,5 x 60 x 3.75 cm - Maatvoering gesloten bord: 47,5 x 60 x 7,5 cm - Gewicht van de set: 4 kg. - 30x 36 mm doosrsnee speelstukken, uit olijfboomhout - 4x 12 mm dobbelstenen ( 2x rood, 2x wit) - 1x 16 mm verdubbelaar dobbelsteen Zakje om de stukken in op te bergen.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.