Luxe Sheesham houten schaakbord - 53 x 53 cm

€ 149,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit prachtige vormgegeven schaakbord is gefabriceerd van donkerbruin Sheesham Indisch hardhout voor de donkere vlakken en Palmboom hout voor de lichte vlakken. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. De onderkant van het bord is gevoerd met luxueus groen fluweel.

Het bord is 53.3 x 53.3 cm groot en 2 cm dik. Schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product. We verkopen ook bijpassende schaakstukken op onze site.

Afmetingen: Bord - 53.3 cm x 53.3 cm
Vlakken - 55 mm x 55 mm
Dikte bord - 2 cm

Aanbevolen grootte van de schaakstukken: Koning voet 45 mm x 50 mm

Gewicht: 4000 gram

Product Description

Dit prachtige vormgegeven schaakbord is gefabriceerd van donkerbruin Sheesham Indisch hardhout voor de donkere vlakken en Palmboom hout voor de lichte vlakken. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. De onderkant van het bord is gevoerd met luxueus groen fluweel. Het bord is 53.3 x 53.3 cm groot en 2 cm dik. Schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product. We verkopen ook bijpassende schaakstukken op onze site. Afmetingen: Bord - 53.3 cm x 53.3 cm Vlakken - 55 mm x 55 mm Dikte bord - 2 cm Aanbevolen grootte van de schaakstukken: Koning voet 45 mm x 50 mm Gewicht: 4000 gram

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.