DARK Schaakset, Klassiek Rood - Glossy Wit

€ 3.495,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Purling London Dark-serie Schaken combineert het mooiste Britse design en vakmanschap naar een nieuwe, innovatieve manier van schaken. Handgemaakt in Engeland, gecombineerd met de nieuwste manier van lichtgestuurde techniek. Het geheel is een prachtig lichtspel van kleuren en schaduw, die de Staunton figuren prachtig doen uitkomen.

De Staunton-gesneden stukken hebben een driedubbel gewicht, en zijn gemaakt uit het beste hardhout. Prachtig om te zien en om te spelen.

Product Description

Purling London Dark-serie Schaken combineert het mooiste Britse design en vakmanschap naar een nieuwe, innovatieve manier van schaken. Handgemaakt in Engeland, gecombineerd met de nieuwste manier van lichtgestuurde techniek. Het geheel is een prachtig lichtspel van kleuren en schaduw, die de Staunton figuren prachtig doen uitkomen. De Staunton-gesneden stukken hebben een driedubbel gewicht, en zijn gemaakt uit het beste hardhout. Prachtig om te zien en om te spelen. SPECIFICATIES: - Handgemaakt in Engeland, verlicht, maatvoering 545 x 545 mm. - Glossy wit bord, stukgrootte tot 10.2 cm - Net-Adapter en dimmer - Luxe verpakking - Certificaat, getekend door de ontwerper

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.