De Premium Club Schaakset bord met stukken en Gratis opbergkistjes van Teakhout, Sheesham & Palmhout, Koningshoogte 123mm

€ 399,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Premium Club schaakset combi met met stukken en bord is een prachtige set voor de serieuze beoefenaar. De set heeft een Koning van 123 mm hoog.

De stukken zijn driedubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit Sheesham hout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Deze houtsoorten voelen luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

De mooi vormgegeven details maken dit tot een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen) en een bijpassend bord & opbergdoos.

Materiaal: Sheesham (Dalbergia Sissoo) / Palmhout (Gardenia latifolia)

Koning hoogte - 123 mm
Koning voet - 49 mm
Pion hoogte - 63 mm
Pion voet - 36 mm

Bord: 53 cm X 53 cm

Bord: 53 cm X 53 cm
Elk vlak: 55 x 55 mm
Dikte bord: 20mm
Gewicht: 4,5 kg.

Product Description

De Premium Club schaakset combi met met stukken en bord is een prachtige set voor de serieuze beoefenaar. De set heeft een Koning van 123 mm hoog. De stukken zijn driedubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit Sheesham hout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Deze houtsoorten voelen luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De mooi vormgegeven details maken dit tot een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen) en een bijpassend bord & opbergdoos. Materiaal: Sheesham (Dalbergia Sissoo) / Palmhout (Gardenia latifolia) Koning hoogte - 123 mm Koning voet - 49 mm Pion hoogte - 63 mm Pion voet - 36 mm Bord: 53 cm X 53 cm Elk vlak: 55 x 55 mm Dikte bord: 20mm Gewicht: 4,5 kg.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.