De Zagreb '55 schaakset incl. bord & opbergdoos, Rozenhout & Palmhout, Koningshoogte 105 mm

€ 369,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze klassieke Zagreb '55 set met stukken, opbergbox en bord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 105 mm hoog.

Alle dubbel-verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit uniek Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Deze houtsoorten voelen luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Kortom, een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken en een bijpassend bord & opbergdoos.

Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Palmhout (Gardenia latifolia)

Koning hoogte - 105 mm
Koning voet - 43 mm
Pion hoogte - 58 mm
Pion voet - 34 mm

Bord: 48 cm X 48 cm

Product Description

Deze klassieke Zagreb '55 set met stukken, opbergdoos en bord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 105 mm hoog. Alle dubbel-verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit uniek Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Deze houtsoorten voelen luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken en een bijpassend bord & opbergdoos. Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Palmhout (Gardenia latifolia) Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 43 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Bord: 48 cm X 48 cm

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.