Moderne Staunton Serie schaakset incl. bord, Ebbenhout & Palmhout, Koningshoogte 76 mm

€ 279,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige moderne Staunton set met stukken en bord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 76 mm hoog.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebbenhout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Sheeshamhout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Kortom, een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken en een bijpassend bord

Materiaal: Ebbenhout (Diospyros ebenum) / Palmhout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 76 mm
Koning voet - 33 mm
Pion hoogte - 42 mm
Pion voet - 26 mm

Gewicht: 3720 gram

Product Description

Deze prachtige moderne Staunton set met stukken en bord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 76 mm hoog. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebbenhout en de lichtere stukken zijn uit Palm-hout. Sheeshamhout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken en een bijpassend bord Materiaal: Ebbenhout (Diospyros ebenum) / Palmhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 76 mm Koning voet - 33 mm Pion hoogte - 42 mm Pion voet - 26 mm Gewicht: 3720 gram BORD: Het bord is: - 46x46 cm - elk vlak: 45mm x 45 mm - dikte bord: 22 mm Gewicht: 3000 gram

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.