Poseidon Grieks Imperium Schaakspel

€ 199,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set vertegenwoordigd het Griekse imperium in al zijn glorie. Op de top van zijn macht was het Griekse rijk het machtigste in de wereld.

Dit schaakspel laat de inspiratie die de Grieken hadden in kunst, religie en bouwen prachtig zien. De koning vertegenwoordigd de Zee van Melos, een theatrale Griekse god die bekender werd dan Zeus in die tijd. Terwijl de koningin Athena is, de inspiratie van Athene, in gevechtspositie met haar helm en zwaard.

Ook de andere stukken vertegenwoordigen stuk voor stuk een gedeelte van de Griekse mythologie. De snede van de stukken is werkelijk prachtig, vol detail en zeer tot de verbeelding sprekend. Het bord zelf is 36x36 cm, en verhoogd door de voeten.
De strakke lak, en de kwaliteit van de materialen geven dit bord een fantastische uitstraling.
De set komt in een prachtige kist, met bronzen handvaten men sluitingen. Elk stuk heeft een eigen vak in de kist.

Product Description

Deze set vertegenwoordigd het Griekse imperium in al zijn glorie. Op de top van zijn macht was het Griekse rijk het machtigste in de wereld. Dit schaakspel laat de inspiratie die de Grieken hadden in kunst, religie en bouwen prachtig zien. De koning vertegenwoordigd de Zee van Melos, een theatrale Griekse god die bekender werd dan Zeus in die tijd. Terwijl de koningin Athena is, de inspiratie van Athene, in gevechtspositie met haar helm en zwaard. Ook de andere stukken vertegenwoordigen stuk voor stuk een gedeelte van de Griekse mythologie. De snede van de stukken is werkelijk prachtig, vol detail en zeer tot de verbeelding sprekend. Het bord zelf is 36x36 cm, en verhoogd door de voeten. De strakke lak, en de kwaliteit van de materialen geven dit bord een fantastische uitstraling. De set komt in een prachtige kist, met bronzen handvaten men sluitingen. Elk stuk heeft een eigen vak in de kist. U ontvangt bij de Poseidon Schaak set: •2 x Koning – Hoogte 75mm •2 x Koningin – Hoogte 69mm •4 x Loper – Hoogte 64mm •4 x Paarden – Hoogte 60mm •4 x Toren – Hoogte 59mm •16 x Pionnen – Hoogte 50mm •Verhoogd 36 x 36cm bruin & goud gekleurd bronzen schaakbord, met vakken van elk 40x40 mm. •Prachtige opbergkist, opvouwbaar naar 40x39x7 cm

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.