Moderne Rozenhouten Staunton schaakset combo met verzwaarde schaakstukken, Koningshoogte 78 mm

€ 279,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze moderne Staunton set met met verzwaarde schaakstukken en schaakbord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 78 mm hoog.

De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit uniek Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmhout. Rozenhout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk en op het bord voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig vormgegeven schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken en bijpassend bord

Materiaal: Rozenhout / Palmhout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 78 mm
Koning voet - 35 mm
Pion hoogte - 40 mm
Pion voet - 25 mm

Gewicht: 3800 gram

Product Description

Deze moderne Staunton set met met verzwaarde schaakstukken en schaakbord is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 78 mm hoog. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit uniek Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmhout. Rozenhout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk en op het bord voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig vormgegeven schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken en bijpassend bord Materiaal: Rozenhout / Palmhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 78 mm Koning voet - 35 mm Pion hoogte - 40 mm Pion voet - 25 mm Gewicht: 3800 gram

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.