Premium Club Schaakset combo, Rozenhout & Buxushout, Koningshoogte 127 mm

€ 679,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prachtig schaakspel, handgemaakt, en compleet. Dus bord en stukken. Elk stuk is handmatig vervaardigd, en laat het vakmanschap zien van de houtbewerker. De stukken zijn voorzichtig uitgesneden uit Rozenhout, een zware, edele houtsoort, en Buxus hout. De stukken zijn daardoor zeer luxurieus, en voelen heerlijk aan in de hand. De afwerking is geschied met een hoogwaardige lak, zo ook op het bord. Deze laklaag bestaat uit meerdere lagen, zodat de afwerking ongeëvenaard is.

De stukken zijn voorzien van een handgeselecteerde viltlaag zodat de stukken soepel over het bord verplaatst kunnen worden. De details maken het verschil. Dit maakt het bord ongeëvenaard.

Tevens is de set 3-dubbel verzwaard. Dit geeft een luxe manier van spelen.

Het design, kwaliteit en vaardigheid van de vakman maken deze set ongeëvenaard. Het absolute paradepaard.

U ontvangt bij de set:
- 34 stukken, volledig hand-vervaardigd, en ongeëvenaard afgewerkt. En een bijpassend magnifiek bord.

Afmetingen:
- Koning hoogte - 127 mm
- Koning diameter - 49 mm
- Pion hoogte - 66 mm
- Pion diameter - 38 mm

Bord:
- 58 cm x 58 cm
- Vlakken: 60 mm x 60 mm
- Dikte bord: - 25 mm

U ontvangt: 34 stukke (2 extra Koninginnen) samen met het bord

Product Description

Prachtig schaakspel, handgemaakt, en compleet. Dus bord en stukken. Elk stuk is handmatig vervaardigd, en laat het vakmanschap zien van de houtbewerker. De stukken zijn voorzichtig uitgesneden uit Rozenhout, een zware, edele houtsoort, en Buxus hout. De stukken zijn daardoor zeer luxurieus, en voelen heerlijk aan in de hand. De afwerking is geschied met een hoogwaardige lak, zo ook op het bord. Deze laklaag bestaat uit meerdere lagen, zodat de afwerking ongeëvenaard is. De stukken zijn voorzien van een handgeselecteerde viltlaag zodat de stukken soepel over het bord verplaatst kunnen worden. De details maken het verschil. Dit maakt het bord ongeëvenaard. Tevens is de set 3-dubbel verzwaard. Dit geeft een luxe manier van spelen. Het design, kwaliteit en vaardigheid van de vakman maken deze set ongeëvenaard. Het absolute paradepaard. U ontvangt bij de set: - 34 stukken, volledig hand-vervaardigd, en ongeëvenaard afgewerkt. En een bijpassend magnifiek bord. Afmetingen: - Koning hoogte - 127 mm - Koning diameter - 49 mm - Pion hoogte - 66 mm - Pion diameter - 38 mm Bord: - 58 cm x 58 cm - Vlakken: 60 mm x 60 mm - Dikte bord: - 25 mm U ontvangt: 34 stukke (2 extra Koninginnen) samen met het bord

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.