18 BC - AD 19 Minimalistisch Hermann Ohme schaakset - Koningshoogte 95 mm

€ 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze schaakstukken met als thema '18 BC - AD 19 Minimalistisch Hermann Ohme' zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 95 mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 95 mm
Koning voet - 35 mm
Pion hoogte - 58 mm
Pion voet - 25 mm

Gewicht: 1000 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 45 mm.

Product Description

Deze schaakstukken met als thema '18 BC - AD 19 Minimalistisch Hermann Ohme' zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 95 mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 95 mm Koning voet - 35 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 25 mm Gewicht: 1000 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 45 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.