'Kasteel' serie, handgemaakt uit Ebbenhout en Rozenhout, Koningshoogte 86 mm

€ 69,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige handgemaakte set met verzwaarde schaakstukken is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 86 mm hoog.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen leer voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage.

De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebben-hout en de lichtere stukken zijn uit Rozen-hout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Afmetingen: Koning hoogte - 86 mm
Koning voet - 32 mm
Pion hoogte - 40 mm
Pion voet - 26 mm

Gewicht: 230 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40-45 mm.

Product Description

Deze prachtige handgemaakte set met verzwaarde schaakstukken is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 86 mm hoog. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen leer voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebben-hout en de lichtere stukken zijn uit Rozen-hout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Afmetingen: Koning hoogte - 86 mm Koning voet - 32 mm Pion hoogte - 40 mm Pion voet - 26 mm Gewicht: 230 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40-45 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.