'Kasteel' serie, handgemaakt uit Rozenhout en Buxushout, Koningshoogte 86 mm

€ 89,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige handgemaakte 'Kasteel' serie schaakset met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 86mm hoog en een voet van 32 mm diameter. Een sieraad van een spel.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Kortom, een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Buxushout (Gardenia latifolia)

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 35 mm - 40 mm.

Product Description

Deze prachtige handgemaakte 'Kasteel' serie schaakset met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 86mm hoog en een voet van 32 mm diameter. Een sieraad van een spel. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Bud Rose Wood (Aniba Rosaedora) / Palmboom-hout (Gardenia latifolia)

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.