Moghul Century kegelvormige schaakstukken, Sheesham hout, Koninghoogte 104 mm

€ 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

De fantastische kegelvormige schaakstukken uit de Moghul Century serie zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 104mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

De vorm en afwerking van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 104 mm
Koning voet - 36 mm
Pion hoogte - 50 mm
Pion voet - 29 mm

Gewicht: 940 gram

Product Description

De fantastische kegelvormige schaakstukken uit de Moghul Century serie zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 104mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De vorm en afwerking van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 104 mm Koning voet - 36 mm Pion hoogte - 50 mm Pion voet - 29 mm Gewicht: 940 gram

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.