Prachtige Dominator Schaakset, Ebbenhout en Buxushout, Koningshoogte 103 mm

€ 329,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prachtige Dominator schaakset met een Koning van 103 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen in de stukken. Het schaakspel speelt daardoor sjiek en stevig.

De dominator serie is aangemaakt, en zeer gedetailleerd uitgesneden. Het 3-dubbele gewicht is uitgebalanceerd geplaatst.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip, en ter voorkoming van krasjes. De donkere stukken zijn vervaardigd uit luxe Ebbenhout en de lichtere stukken zijn prachtig vormgegeven uit Buxushout. We gebruiken natuurlijke, hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een uniek eindresultaat. Deze lak zit in meerdere lagen op de stukken.

De details in de stukken, samen met het gewicht maken de set helemaal briljant in zijn geheel.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van de pion). Bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Ebbenhout / Buxushout

Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm
Koning voet - 45 mm
Pion hoogte - 60 mm
Pion voet - 35 mm

Gewicht: 1600 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van minimaal 45 mm.

Product Description

Prachtige Dominator schaakset met een Koning van 103 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen in de stukken. Het schaakspel speelt daardoor sjiek en stevig. De dominator serie is aangemaakt, en zeer gedetailleerd uitgesneden. Het 3-dubbele gewicht is uitgebalanceerd geplaatst. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip, en ter voorkoming van krasjes. De donkere stukken zijn vervaardigd uit luxe Ebbenhout en de lichtere stukken zijn prachtig vormgegeven uit Buxushout. We gebruiken natuurlijke, hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een uniek eindresultaat. Deze lak zit in meerdere lagen op de stukken. De details in de stukken, samen met het gewicht maken de set helemaal briljant in zijn geheel. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van de pion). Bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Ebbenhout / Buxushout Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 60 mm Pion voet - 35 mm Gewicht: 1600 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van minimaal 45 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.