Prachtige Zagreb Staunton schaakset, Rozenhout en Palmboomhout, Koningshoogte 105 mm

€ 219,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prachtige Zagreb Staunton Russische schaakset met een Koning van 105 mm hoogte. De stukken zijn dubbel-verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met extra dik groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm
Koning voet - 43 mm
Pion hoogte - 58 mm
Pion voet - 34 mm

Gewicht: 1420 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 45 - 55 mm.

Product Description

Prachtige Zagreb Staunton Russische schaakset met een Koning van 105 mm hoogte. De stukken zijn dubbel-verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met extra dik groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 43 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1420 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 45 - 55 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.