Reproductie Old Vienna schaakstukken, geverft Palmhout, Koningshoogte 107 mm

€ 129,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een prachtige vormgegeven serie klassieke schaakstukken gemaakt van Palmhout uit de serie Old Viennna Coffeehouse. Met deze reproductie heeft u als schaakliefhebber deze set een unieke collectie schaakstukken in huis.

De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip.

U ontvangt: 32 schaakstukken; bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Buxushout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 107 mm
Koning voet - 41 mm
Pion hoogte - 53 mm
Pion voet - 33 mm

Gewicht: 1050 gram

Product Description

Een prachtige vormgegeven serie klassieke schaakstukken gemaakt van Palmhout uit de serie Old Viennna Coffeehouse. Met deze reproductie heeft u als schaakliefhebber deze set een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. U ontvangt: 32 schaakstukken; bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 107 mm Koning voet - 41 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1050 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 50-60 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.