Reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset - Koningshoogte 103 mm

€ 169,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een prachtige reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset vervaardigd uit sterk Sheesham hout. Als schaakliefhebber haalt u met dit product een unieke collectie schaakstukken in huis.

De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Elk stuk is met precisie vervaardigd en handmatig van buffel lak voorzien.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm
Koning voet - 47 mm
Pion hoogte - 52 mm
Pion voet - 34 mm

Gewicht: 1700 gram

Product Description

Een prachtige reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset vervaardigd uit sterk Sheesham hout. Als schaakliefhebber haalt u met dit product een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Elk stuk is met precisie vervaardigd en handmatig van buffel lak voorzien. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 47 mm Pion hoogte - 52 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1700 gram

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.