Prachtige Staunton Exclusieve Club Schaakset, Rozenhout en Buxushout, Koningshoogte 122 mm

€ 399,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prachtige Staunton schaakset met een Koning van 122 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxus hout. We gebruiken een natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 122 mm
Koning voet - 48 mm
Pion hoogte - 61 mm
Pion voet - 37 mm

Gewicht: 1850 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 - 65 mm.

Product Description

Prachtige Club Staunton schaakset met een Koning van 122 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxus hout. We gebruiken een natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 122 mm Koning voet - 48 mm Pion hoogte - 61 mm Pion voet - 37 mm Gewicht: 1850 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 - 65 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.