Staunton Collector schaakstukken, Ebbenhout en Palmboomhout, Koningshoogte 68 mm

€ 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Collector serie schaakstukken is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 68 mm hoogte.

Zoals je mag verwachten van deze serie zijn alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen leer voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. De stukken zijn vervaardigd uit donker Ebbenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboomhout. Het Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Met de Collector serie krijg je waar voor je geld en de details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Afmetingen: Koning hoogte - 68 mm
Koning voet - 30 mm
Pion hoogte - 37 mm
Pion voet - 24 mm

Product Description

De Collector serie schaakstukken is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 68 mm hoogte. Zoals je mag verwachten van deze serie zijn alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen leer voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. De stukken zijn vervaardigd uit donker Ebbenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboomhout. Het Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Met de Collector serie krijg je waar voor je geld en de details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Afmetingen: Koning hoogte - 68 mm Koning voet - 30 mm Pion hoogte - 37 mm Pion voet - 24 mm

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.