Staunton Edele Ridder schaakstukken uit Sheesham hout, Koningstuk 77 mm

€ 79,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige Staunton set met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 77 mm hoog en een voet van 35 mm diameter. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip.

De stukken zijn vervaardigd uit Palissander hout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Met deze set koopt u een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40-45 mm.

Product Description

Deze prachtige Staunton set met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 77 mm hoog en een voet van 35 mm diameter. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De stukken zijn vervaardigd uit Palissander hout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia)

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.