Staunton schaakspel met verzwaard Ebony & Palmboom hout - Koningshoogte 76 mm

€ 129,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze prachtige handgemaakte Staunton set met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 76 mm hoog en een voet van 33 mm diameter. Een sieraad van een spel.

De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebben-hout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom-hout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking.
Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat.

Kortom, een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar.U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.
Materiaal: Ebben hout (Diospyros ebenum) / Palmboom-hout (Gardenia latifolia).

Afmetingen: Koning hoogte - 76 mm.
Koning onderkant - 33 mm.
Pion hoogte - 42 mm.
Pion onderkant - 26 mm.

Inclusief: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Gewicht : 630 gram. Het totale gewicht in de doos kan met 10% afwijken.

Aanbevolen grootte schaakbord: 45 mm - 55 mm diameter per vlak

Product Description

Deze prachtige handgemaakte Staunton set met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 76 mm hoog en een voet van 33 mm diameter. Een sieraad van een spel. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebben-hout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom-hout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Ebben hout (Diospyros ebenum) / Palmboom-hout (Gardenia latifolia). Afmetingen: Koning hoogte - 76 mm. Koning onderkant - 33 mm. Pion hoogte - 42 mm. Pion onderkant - 26 mm. Inclusief: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Gewicht : 630 gram. Het totale gewicht in de doos kan met 10% afwijken. Aanbevolen grootte schaakbord: 45 mm - 55 mm diameter per vlak

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.