Filipijnse schaakset, handgemaakt, Rozen hout & Palmboom hout, Koningstuk 115 mm

€ 169,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Filipijnse schaakset, handgemaakt, Rozen hout & Palmboom hout, Koningstuk 115 mm. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig.

Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en Palmboom hout. Rozenhout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar.

U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.

Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Palmboomhout (Gardenia latifolia)

Afmetingen: Koning hoogte - 115 mm
Koning voet - 36 mm
Pion hoogte - 53 mm
Pion voet - 27 mm

Gewicht: 1000 gram

Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 50 mm.

Product Description

Filipijnse schaakset, handgemaakt, Rozen hout & Palmboom hout, Koningstuk 115 mm. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en Palmboom hout. Rozenhout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 115 mm Koning voet - 36 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 27 mm Gewicht: 1000 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 50 mm.

Product Overzicht - Onze Garantie

Dank u voor de interesse in onze producten. Wij versturen de bestelling direct na betaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen.

Veel plezier met uw aankoop,

Eigen tags

Add your tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.