Overige Bordspelen

5 artikel(en)

 • Professioneel Carrom Bord, exclusief, uit ecologisch verantwoord hardhout
  Het topproduct uit onze reeks Carrom borden. Dit is hét bord voor de fanatieke, welhaast professionele speler. Prachtig afgewerkt, met zeer harde randen voor optimale kaats, en alles netjes op te bergen in de echte Ubergames tas. Uniek is deze draagtas: hierin past het bord, alsmede de stukken, zodat het netjes is op te bergen, en belangrijker: ook makkelijk vervoerbaar is. Het is toch heerlijk om dit spel mee te nemen naar vrienden of op vakantie. Het beste bord beschikbaar op de markt. Dit Professionele bord bestaat uit: - Topkwaliteit Kampioenschapsbord, 89 bij 89cm (speelveld 74x74 cm) met 5cm dik frame - 7,5 cm dikke palissanderhouten randen voor de beste kaats - 8 mm dik berkenhouten multiplex voor de beste speelvloer - 16 kg gewicht - Toernooi-kwaliteit Houten Carrom schijven - Toernooi-kwaliteit Acryl speelschijf - 30 gram Carrom poeder - Boekje met spelregels (Engels) - Tas voor de schijven en striker * Extra: Luxe draag/opbertas, inclusief Tafel
  € 349,00
 • Olijfboomhouten Backgammon Set
  Oogverblindend mooie backgammon set. Handgemaakt in Griekenland, uit prachtig olijfboom houten delen. Het speelbord is uit olijfboomhout, met esdoorn met walnoothouten speelpunten in het bord. Door de unieke houten structuur is elk bord als geen ander. Zeer gedetailleerd afgewerkt, is dit een compleet bord voor de verwende speler, of als decoratief object. Vouw het bord dubbel en u heeft een prachtige kist om het spel in op te bergen. U ontvangt bij de set: - Vouwbare Olijboomhouten speelset/kist, met 24 speelpunten - Maatvoering open bord: 47,5 x 60 x 3.8 cm - Dichtgeklapte bord maatvoering: 47x5 x 60 x 7,5 cm - 30x 36mm doorsnee speelstukken, in lichte en donkere uitvoering - 4x 12 mm dobbelstenen (2 rode, 2 witte) - 1x 16 mm verdubbelaar Zakje om de stukken in op te bergen Gewicht van de set: 4 kg.
  € 299,00
 • Walnoot houten Exclusieve Backgammon Set
  Deze prachtige walnoot houten backgammon set is subliem tot in het details. Handgemaakt, uit de beste materialen, en een prachtige afwerking door het gladde, mooie walpoothout. De inleg , het speelbord is uit walnoot hout. Samen met de markeringen van esdoornhout en walnoot hout, maakt deze handgemaakte set in Griekenland zijn exclusieviteit waar. De mooie opbergkist fungeert opengeklapt als speelveld. De 2 koperen sluitingen zorgen voor veilig opbergen, en ook de buitenkant van de kist laat het prachtige walnoot-patroon zien. De olijfboom houten speelstukken maken de set prachtig af. U ontvangt bij deze set: - Maatvoering opengeklapt bord: 47,5 x 60 x 3.75 cm - Maatvoering gesloten bord: 47,5 x 60 x 7,5 cm - Gewicht van de set: 4 kg. - 30x 36 mm doosrsnee speelstukken, uit olijfboomhout - 4x 12 mm dobbelstenen ( 2x rood, 2x wit) - 1x 16 mm verdubbelaar dobbelsteen Zakje om de stukken in op te bergen.
  € 299,00
 • Toernooi Carrom set. Professioneel, in tas, met tafel.
  Een perfect bord voor de fanatieke speler. Wil je Carrom serieus spelen dan is dit een fantastisch bord. Het spel wordt gespeeld op een bord of tafel van gelakt multiplex van 74 bij 74 centimeter. Aan de vier zijden bevinden zich houten banden, waardoor de stenen teruggekaatst kunnen worden. Als glijmiddel leveren wij de officiele poeder. De bedoeling van het spel is om de grootste en zwaarste schijf op het bord, de kunststof striker (schietschijf of speelschijf) vanaf de basislijn met de vingers zodanig vooruit te schieten, dat deze de kleinere stenen in één van de gaten die zich in de hoeken bevinden, kaatst. Deze houten carromstenen of -schijven (in feite kunnen hier gewoon damschijven voor gebruikt worden) zijn onderverdeeld in evenveel zwarte als witte schijven. Deze kleuren geven aan welke schijven er door de respectievelijke spelers of teams ingeworpen dienen te worden. Degene die het spel opent, speelt altijd wit. Er is ook nog een rode carromsteen, die de koningin genoemd wordt. De bedoeling van het spel is dat de speler zijn negen carromstenen in de gaten heeft gekregen vóór dat de tegenspeler dat doet. De koningin moet vóór de laatste steen gescoord worden en in dezelfde of eerstvolgende zet gedekt te worden door een steen van de speler. Als dat dekken niet lukt, wordt de koningin teruggeplaatst in het midden. Ook als een speler lichaamsdelen (vingers) over de diagonale lijn plaatst, of als de schietschijf in één van de gaten geschoten wordt, worden er strafstenen uit de gaten gehaald en in het midden teruggelegd. Carrom is eenvoudig te leren, fantastisch om te spelen en geschikt voor alle leeftijden De toernooi set bevat: - Toernooi-bord, 89 bij 89cm (speelveld 74x74 cm) - 7,5 cm dikke hardhouten randen voor een fantastische kaats, zwart afgewerkt - 12 mm dik speciaal Carrom mango-hout speelveld, zodat er een zeer snelle ondergrond is - Toernooi-kwaliteit Houten Carrom schijven - Toernooi-kwaliteit Acryl speelschijf - 30 gram Carrom poeder - Boekje met spelregels (Engels) * Met: Grote draagtas, met diverse vakken - En speciale speeltafel
  € 249,00
 • ECO houten Tafel Hockey, Schuifhockey
  Indoor air hockey vind je in de betere speelhallen. Nu kunt u het ook thuis spelen! 2 spelers hebben elk een puck. De bedoeling is de schijf in het doel van de ander te slaan. Een snel, behendig en vooral verslavend spel! Let op: de maatvoering is liefst 130 x 70 cm U ontvangt bij deze set: - Bord, eshouten ondergrong met mangohouten kanten. Afgewerkt met pallisanderhouten hoeken. 130 cm x 70 cm - 2 pallisanderhouten pucks - Acryl speelschijf - Poeder Let op: de tafel werkt op de snelle houten ondergrond, dus geen geblazen lucht. Ubergames: Kwaliteit & Klasse. De leukste spellen voor binnen en buiten tegen de hoogste kwaliteit. Bezoek onze website voor meer spellen!
  € 119,00