Schaken

Artikelen 1 tot 24 van 71 in totaal

Schaakspelen, uitsluitend exclusief. Prachtig handgemaakt. Een sieraad voor het oog.
Wij leveren schaaksets zonder bord, en met bord. Uiteraard kunnen wij een bijpassend bord leveren.
Handgemaakt, zeer exclusief, en subliem in afwerking en details. Het kenmerk van onze schaaksets.
 • De Collector Schaakset met extra verzwaarde schaakstukken, incl. bord, Rozenhout & Buxushout
  Deze unieke Collector Schaakset met verzwaarde schaakstukken is een juweel van en spel. De prachtig vormgegeven, extra verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een zeer luxe schaakspel. De Koning is 112 mm hoog en heeft een voet van 48 mm diameter. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen) en bijpassend bord. Materiaal: Rozenhout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia). Afmetingen: Koning hoogte - 112 mm Koning voet - 48 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Koning voet - 48 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Bord: 6 kg zwaar Maatvoering: 58x58 cm, elk vlak 60x60 mm Dikte bord: 25 mm
  € 635,00
 • Antieke 'Houten Uurwerk' serie schaakstukken, Rozenhout en Palmhout, Koningshoogte 116 mm
  Deze klassieke schaakset uit de Antieke 'Houten Uurwerk' met verzwaarde schaakstukken is echt een prachtige uitvoering. De Koning is 116 mm hoog en is net als alle andere stukken prachtig vormgegeven. De verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. De donkere stukken zijn vervaardigd Rozenhout en de lichte stukken uit Palmhout. Stuk voor stuk zorgen we voor een prachtige zwarte coating en afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een magnifieke set met een klassieke uitstraling. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout en Palmhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 116 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 54 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1900 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 249,00
 • 'Teugel' Schaakset, schaakstukken uit Sheesham & Buxushout, Koningshoogte 78 mm
  Een prachtige vormgegeven serie schaakstukken gemaakt van Sheesham en Buxushout uit de 'Teugel' serie. Met dit product heeft u als schaakliefhebber een unieke collectie schaakstukken in huis. De teugel ziet u terug in het paard. Prachtig ontworpen en handmatig uitgesneden. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Sheesham is een Indisch hardhout met prachtige natuurlijke nerven. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.
  € 99,00
 • Prachtige Zagreb Staunton schaakset, Rozenhout en Palmboomhout, Koningshoogte 105 mm
  Prachtige Zagreb Staunton Russische schaakset met een Koning van 105 mm hoogte. De stukken zijn dubbel-verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met extra dik groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 43 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1420 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 45 - 55 mm.
  € 219,00
 • Houten schaakdoos, Palmhout, 7-10 cm
  Een prachtige doos voor uw schaakstukken, gemaakt van Palmhout. Deze doos is ideaal voor schaakstukken van 7-10 cm. De doos is van binnen gevoerd met een laag vilt ter bescherming van de schaakstukken. U krijgt: schaakdoos (schaakstukken niet inbegrepen). Afmetingen: 25.40 cm x 15.24 cm x 10.16 cm. Materiaal: Palmhout (Gardenia latifolia)
  € 49,00
 • Prachtige moderne Staunton schaakset, Red Sandal Rozenhout, Koningshoogte 62 mm
  Prachtige moderne Staunton schaakset met een Koning van 62 mm hoogte. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met extra dik groene vilt voor een goede grip. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); inclusief een bijbehorend bord. Gewicht van het bord: 1000 gram. (36x36 cm) Materiaal: Rozenhout / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 62 mm Koning voet - 26 mm Pion hoogte - 30 mm Pion voet - 19 mm
  € 199,00
 • Schaakbord Ebbenhout, 45 mm vlakken
  Dit prachtige vormgegeven schaakbord is gefabriceerd van Ebbenhout voor de donkere vlakken en Palmboom hout voor de lichte vlakken. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. De onderkant van het bord is gevoerd met luxueus groen fluweel. Schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product. We verkopen bijpassende schaakstukken op onze site. Afmetingen: Bord - 45.7 cm x 45.7 cm Vlakken - 45mm x 45 mm Dikte bord - 22 mm Aanbevolen grootte van de schaakstukken: Koning voet 40 mm x 45 mm Gewicht: 3000 gram

  Normale prijs: € 179,00

  Special Price € 129,00

 • Skai-leren koffer met dubbele lade, Koningshoogte 10 cm
  Vanaf nu vervoert u uw schaakstukken in een luxe skai-leren koffertje met dubbele lade. De schaakstukken bergt u op in de passende gleuven. De koffer heeft een hendel en is van binnen gevoerd met beige zijde om uw stukken te beschermen. Er kunnen 17 schaaktukken in elke lade. Om deze koffer te gebruiken heeft u een set nodig met een Koningshoogte van 9.5 tot 10.16 cm. Afmetingen: 31 cm cm x 33 cm x 11.5 cm. Gewicht: 2650 gram Let op: schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product.
  € 109,00
 • Reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset - Koningshoogte 103 mm
  Een prachtige reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset vervaardigd uit sterk Sheesham hout. Als schaakliefhebber haalt u met dit product een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Elk stuk is met precisie vervaardigd en handmatig van buffel lak voorzien. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 47 mm Pion hoogte - 52 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1700 gram
  € 169,00
 • Schaakbord Ebbenhout, 48 x 48 cm, 52 mm
  Dit prachtige vormgegeven schaakbord is gefabriceerd van Ebbenhout voor de donkere vlakken en Palmboom hout voor de lichte vlakken. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. De onderkant van het bord is gevoerd met luxueus groen fluweel. Schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product. We verkopen bijpassende schaakstukken op onze site. Afmetingen: Bord - 48 cm x 48 cm Vlakken - 51 mm x 51 mm Dikte bord - 2 cm Aanbevolen grootte van de schaakstukken: Koning voet 40 mm x 45 mm Gewicht: 3000 gram
  € 195,00
 • Ronde uitvoering reisschaakspel, magnetisch, Sheesham hout
  Een prachtige ronde compacte schaakset voor onderweg, gemaakt uit Sheesham hout, stevig Indiaas hardhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. De houtlak waarmee het bord is afgewerkt geven het een zijdezacht gevoel en zorgt da het bord mooi blijft, ook al krijgt het een stootje. De stukken kunnen na afloop van het spel in de handige la onder het bord opgeborgen worden. De set is 22.8 cm groot en in de doos zitten 32 schaakstukken. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)
  € 59,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout, 30cm
  Prachtige opklapbare reisset. Als u niet speelt kunt u de schaakstukken opbergen in de perfect passende gleuven. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham & Palmhout. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het gewicht van de set is 320 gram, en opengeklapt is het bord 30 cm x 15 cm groot. Het Koningstuk is 60mm. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken en bord.
  € 79,00
 • Skai leren koffer met dubbele lade
  Vanaf nu vervoert u uw schaakstukken in een luxe skai-leren koffertje met dubbele lade. De schaakstukken bergt u op in de passende gleuven. De koffer heeft een hendel en is van binnen gevoerd met beige zijde om uw stukken te beschermen. Er kunnen 17 schaaktukken in elke lade. Afmetingen: 38.1 cm x 34.29 cm x 13 cm. Gewicht: 3450 grams Let op: schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product.
  € 149,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout
  Prachtige opklapbare magnetische reisset met schaakstukken van Sheesham hout (golden rose wood). Het gaat om een complete set met 32 stukken, het bord en een doos. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Opengeklapt meet het spel 30x30 cm U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken met bord en doos.
  € 99,00
 • Prachtige Dominator Schaakset, Ebbenhout en Buxushout, Koningshoogte 103 mm
  Prachtige Dominator schaakset met een Koning van 103 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen in de stukken. Het schaakspel speelt daardoor sjiek en stevig. De dominator serie is aangemaakt, en zeer gedetailleerd uitgesneden. Het 3-dubbele gewicht is uitgebalanceerd geplaatst. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip, en ter voorkoming van krasjes. De donkere stukken zijn vervaardigd uit luxe Ebbenhout en de lichtere stukken zijn prachtig vormgegeven uit Buxushout. We gebruiken natuurlijke, hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een uniek eindresultaat. Deze lak zit in meerdere lagen op de stukken. De details in de stukken, samen met het gewicht maken de set helemaal briljant in zijn geheel. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van de pion). Bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Ebbenhout / Buxushout Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 60 mm Pion voet - 35 mm Gewicht: 1600 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van minimaal 45 mm.
  € 329,00
 • Prachtige Staunton Schaakset, Sheesham en Palmboomhout, Koningshoogte 97 mm
  Prachtige Staunton schaakset met een Koning van 97 mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met dikke groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit Sheesham hout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Sheesham is een Indisch hardhout met prachtige natuurlijke nerven. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 97 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1400 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 149,00
 • Prachtig houten schaakbord bloedrood Rozenhout, 60 mm
  Dit prachtig vormgegeven schaakbord is gefabriceerd van bloedrood Rozenhout voor de donkere vlakken en Palmboom hout voor de lichte vlakken. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. De onderkant van het bord is gevoerd met luxueus groen fluweel. Het bord is 58.4 x 58.4 cm groot met vlakken van 60 mm x 60 mm. Het bord is 2 cm dik. Schaakstukken zijn niet inbegrepen bij dit product. We verkopen ook bijpassende schaakstukken op onze site.
  € 259,00
 • Premium Club Schaakset combo, Rozenhout & Buxushout, Koningshoogte 127 mm
  Prachtig schaakspel, handgemaakt, en compleet. Dus bord en stukken. Elk stuk is handmatig vervaardigd, en laat het vakmanschap zien van de houtbewerker. De stukken zijn voorzichtig uitgesneden uit Rozenhout, een zware, edele houtsoort, en Buxus hout. De stukken zijn daardoor zeer luxurieus, en voelen heerlijk aan in de hand. De afwerking is geschied met een hoogwaardige lak, zo ook op het bord. Deze laklaag bestaat uit meerdere lagen, zodat de afwerking ongeëvenaard is. De stukken zijn voorzien van een handgeselecteerde viltlaag zodat de stukken soepel over het bord verplaatst kunnen worden. De details maken het verschil. Dit maakt het bord ongeëvenaard. Tevens is de set 3-dubbel verzwaard. Dit geeft een luxe manier van spelen. Het design, kwaliteit en vaardigheid van de vakman maken deze set ongeëvenaard. Het absolute paradepaard. U ontvangt bij de set: - 34 stukken, volledig hand-vervaardigd, en ongeëvenaard afgewerkt. En een bijpassend magnifiek bord. Afmetingen: - Koning hoogte - 127 mm - Koning diameter - 49 mm - Pion hoogte - 66 mm - Pion diameter - 38 mm Bord: - 58 cm x 58 cm - Vlakken: 60 mm x 60 mm - Dikte bord: - 25 mm U ontvangt: 34 stukke (2 extra Koninginnen) samen met het bord
  € 679,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout, 41 cm
  Prachtige opklapbare magnetische reisset met schaakstukken van Sheesham hout (golden rose wood). Het gaat om een complete set met 32 stukken, het bord en een doos. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het bord is 41 x 41 cm groot en het Koningstuk is 78 mm hoog. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken met bord en doos.
  € 129,00
 • Grieks-Romeins Imperium Schaakspel
  Het schaakspel geeft prachtig de overgangsperiode tussen het vallende Grieks rijk en het opkomende Romeinse rijk weer. Onze werkelijk prachtige goud/zilver afgewerkte schaakstukken vertellen de strijd die de Grieken voerde om te overleven. De aggressieve uitdossing van de torens en pionnen geven de heftigheid van de strijd aan. Het postuur van de koning en koningin weerspiegelen het onwankelbare leiderschap. De stukken zitten boordebol details, bekijk eens de foto's zoals hiernaast te zien. Het bord zelf is 28x28 cm. Prachtig afgewerkt en elegant. Door de verhoogde bronskleurige steunen heeft het geheel een exclusieve uitstraling. Wij leveren de set in een prachtige houten kist.
  € 169,00
 • Poseidon Grieks Imperium Schaakspel
  Deze set vertegenwoordigd het Griekse imperium in al zijn glorie. Op de top van zijn macht was het Griekse rijk het machtigste in de wereld. Dit schaakspel laat de inspiratie die de Grieken hadden in kunst, religie en bouwen prachtig zien. De koning vertegenwoordigd de Zee van Melos, een theatrale Griekse god die bekender werd dan Zeus in die tijd. Terwijl de koningin Athena is, de inspiratie van Athene, in gevechtspositie met haar helm en zwaard. Ook de andere stukken vertegenwoordigen stuk voor stuk een gedeelte van de Griekse mythologie. De snede van de stukken is werkelijk prachtig, vol detail en zeer tot de verbeelding sprekend. Het bord zelf is 36x36 cm, en verhoogd door de voeten. De strakke lak, en de kwaliteit van de materialen geven dit bord een fantastische uitstraling. De set komt in een prachtige kist, met bronzen handvaten men sluitingen. Elk stuk heeft een eigen vak in de kist.
  € 199,00
 • Luxe schaakset, 'Amerika', uit Donker Palissander hardhout, Koningshoogte 112mm
  Ons 'Amerika' Schaakspel kenmerkt zich door de verzwaarde stukken welke zeer gedetailleerd zijn uitgesneden. De handgemaakte stukken zien er werkelijk fantastisch uit. Door het gewicht in de stukken, en het vilt onderop speelt het spel zeer luxueus. Gemaakt uit hardhout van Pallisander en Buxus hout (de lichtere stukken), maakt dat deze set onvergelijkbaar mooi is ten opzichte van andere sets. U ontvangt liefst 34 stukken (2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van een pion). Afmetingen: Koning hoogte - 112 mm Koning voet - 47 mm Pion hoogte - 61 mm Pion voet - 35 mm Gewicht: 1900 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 599,00
 • Prachtig Staunton schaakstukken, Magnifique Paard, handgesneden, Ebony hout, Koningshoogte 110 mm
  Unieke, magnifique schaakspel. Uit Ebony hout, 3-voudig verzwaarde stukken. Ebony kenmerkt zich door de zware houtkwaliteit, en donkere, natuurlijke kleuren. Vooral het paard is werkelijk prachtig. Met de hand uitgesneden, en voorzien van sublieme details. De Koningshoogte is 110 mm.

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price € 399,00

 • Mega 15 cm hoge Koning luxe schaakspel met zeer luxe schaakbord
  Een groot schaakspel, met zware, prachtige handgesneden stukken. De koning meet liefst 15cm. De stukken zijn voorzien van vilt aan de onderzijde. Door het grote bord meet vakken van elk 60x60 mm. Het bord zelf is prachtig afgemaakt, met zarte vlakken uit Ebbenhout.
  € 499,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3