Reis-schaakspelen

13 artikel(en)

 • Compacte schaakspel, magnetisch, Sheesham hout, Koningshoogte 22 mm
  Prachtige set, handmatig gefabriceerd uit Sheesham hout, stevig Indiaas hardhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. De stukken kunnen na afloop van het spel in de handige la onder het bord opgeborgen worden. Het gewicht van de set is 300 gram, en opengeklapt is het bord 13.3 cm x 13.3 cm groot. In de doos zitten 32 schaakstukken en een magnetisch schaakbord. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) / Buxushout (Gardenia latifolia)
  € 39,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout
  Prachtige opklapbare reisset. Als u niet speelt kunt u de schaakstukken opbergen in de perfect passende gleuven. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham hout. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het gewicht van de set is 600 gram, en opengeklapt is het bord 25 x 12 cm groot. Het Koningstuk is 45mm. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos.
  € 49,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout, 41 cm
  Prachtige opklapbare magnetische reisset met schaakstukken van Sheesham hout (golden rose wood). Het gaat om een complete set met 32 stukken, het bord en een doos. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het bord is 41 x 41 cm groot en het Koningstuk is 78 mm hoog. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken met bord en doos.
  € 129,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout, 30cm
  Prachtige opklapbare reisset. Als u niet speelt kunt u de schaakstukken opbergen in de perfect passende gleuven. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham & Palmhout. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het gewicht van de set is 320 gram, en opengeklapt is het bord 30 cm x 15 cm groot. Het Koningstuk is 60mm. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken en bord.
  € 79,00
 • Ronde uitvoering reisschaakspel, magnetisch, Sheesham hout
  Een prachtige ronde compacte schaakset voor onderweg, gemaakt uit Sheesham hout, stevig Indiaas hardhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. De houtlak waarmee het bord is afgewerkt geven het een zijdezacht gevoel en zorgt da het bord mooi blijft, ook al krijgt het een stootje. De stukken kunnen na afloop van het spel in de handige la onder het bord opgeborgen worden. De set is 22.8 cm groot en in de doos zitten 32 schaakstukken. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)
  € 59,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, Sheesham & Palmhout, 35 x 35 cm
  Prachtige opklapbare reisset. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham & Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen biljarttafelstof voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Het gewicht van de set is 1300 gram, en opengeklapt is het bord 35 x 35 cm groot. Het Koningstuk is 86 mm hoog. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia)
  € 129,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout, 25 cm
  Prachtige opklapbare reisset. De donkere stukken zijn gemaakt van Sheesham hout en de lichteren stukken van Palmhout. Als u niet speelt kunt u de schaakstukken opbergen in de perfect passende gleuven. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham hout. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Afmetingen: 25.5 cm x 12.75 cm x 5 cm Het gewicht van de set is 700 gram en het Koningstuk is 45 mm hoog. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos.
  € 49,00
 • Opklapbaar reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout
  Prachtige opklapbare reisset. Als u niet speelt kunt u de schaakstukken opbergen in de perfect passende gleuven. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham hout. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het gewicht van de set is 320 gram, en opengeklapt is het bord 18 x 9 cm groot. Het Koningstuk is 26mm. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos.
  € 39,00
 • Reisschaakspel, magnetisch, Sheesham & Palmhout
  Prachtige opklapbare reisset, gefabriceerd uit Sheesham & Palmhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. Het gewicht van de set is 320 gram, en opengeklapt is het bord 13.3 cm x 13.3 cm groot. Het Koningstuk is 26mm. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos.
  € 39,00
 • Compacte schaakset, magnetisch uit Sheesham hout
  Prachtige set, handmatig gefabriceerd uit Indisch hardhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. De stukken kunnen na afloop van het spel in de la onder het bord opgeborgen worden. De halve cirkel die dan ontstaat is een uniek gezicht. Geopend is er derhalve een gehele ronde, met daarop een vierkant bord. Het gewicht van de set is 500 gram, en opengeklapt is het bord 21,4 cm groot.
  € 59,00
 • Compacte schaakset, magnetisch uit Sheesham hout, Koningshoogte 20 mm.
  Dit prachtige compacte schaakspel is gemaakt van Sheesham hout. Het spel heeft een diameter van 13 cm. De schaakstukken zijn magnetisch en blijven goed staan door het verborgen magnetische deel onder het bord. Het schaakbord heeft een perfect sluitende la waar alle schaakstukken ingaan. De stukken zijn gemaakt van stevig Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) en Palmboomhout (Gardenia latifolia). Het schaakbord meet 12.5 cm x 12.5 cm en is 26 mm dik. De velden zijn 15 mm x 15 mm De afmetingen van de set zijn: Schaakbord: 12.5 cm x 12.5 cm Velden: 15 mm x 15 mm Koning: 20mm In de doos: 32 stukken met magnetisch schaakbord Totaalgewicht van de set is ongeveer 300 gram
  € 49,00
 • Compacte schaakspel, magnetisch uit Sheesham hout, Koning 31 mm
  Een prachtige compacte schaakset gefabriceerd uit Sheesham hout, stevig Indiaas hardhout. De stukken passen prachtig op en bij het bord. Doordat het bord een metalen onderplaat heeft, en de stukken magnetisch zijn, is dit een ideaal reisspel. De houtlak waarmee het bord is afgewerkt geven het een zijdezacht gevoel en zorgt da het bord mooi blijft, ook al krijgt het een stootje. Het bord is inklapbaar en blijft stevig dicht door de scharnier en de magnetische uiteinden. De stukken kunnen na afloop van het spel in de handige la onder het bord opgeborgen worden. Het gewicht van de set is 500 gram en de set is 22.8 cm groot. In de doos zitten 32 schaakstukken en een magnetisch schaakbord. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 59,00

 • Opklapbaar reisschaakspel, Sheesham & Palmhout, 41 x 41 cm
  Prachtige opklapbare reisset. De stukken zijn gefabriceerd uit Sheesham & Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen biljarttafelstof voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Het gewicht van de set is 1300 gram, en opengeklapt is het bord 41 x 41 cm groot. Het Koningstuk is 86 mm hoog. U krijgt: een complete set met 32 schaakstukken, schaakbord en doos. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia)
  € 159,00