Schaakstukken

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

 • 'Kasteel' serie, handgemaakt uit Rozenhout en Buxushout, Koningshoogte 86 mm
  Deze prachtige handgemaakte 'Kasteel' serie schaakset met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 86mm hoog en een voet van 32 mm diameter. Een sieraad van een spel. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Buxushout (Gardenia latifolia) Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 35 mm - 40 mm.
  € 89,00
 • Reproductie Old Vienna schaakstukken, geverft Palmhout, Koningshoogte 107 mm
  Een prachtige vormgegeven serie klassieke schaakstukken gemaakt van Palmhout uit de serie Old Viennna Coffeehouse. Met deze reproductie heeft u als schaakliefhebber deze set een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. U ontvangt: 32 schaakstukken; bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 107 mm Koning voet - 41 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1050 gram
  € 129,00
 • Meghdoot Collector Schaakspel - Schaakstukken uit Ebbenhout & Sheesham hout, Koningstuk 82 mm
  Deze unieke Meghdoot Collector Schaakstukken met verzwaarde schaakstukken hebben een Koning van 82 mm hoog en een voet van 30 mm diameter. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebbenhout en de lichtere stukken zijn uit Sheesham hout. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een uniek schaakspel. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Ebbenhout (Diospyros ebenum) / Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) Afmetingen: Koning hoogte - 82 mm Koning voet - 33 mm Pion hoogte - 51 mm Pion voet - 28 mm Gewicht: 750 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 45-55 mm.
  € 159,00
 • Prachtige Dominator Schaakset, Ebbenhout en Buxushout, Koningshoogte 103 mm
  Prachtige Dominator schaakset met een Koning van 103 mm hoogte. De stukken zijn 3-dubbel verzwaard door een gewicht toe te voegen in de stukken. Het schaakspel speelt daardoor sjiek en stevig. De dominator serie is aangemaakt, en zeer gedetailleerd uitgesneden. Het 3-dubbele gewicht is uitgebalanceerd geplaatst. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen vilt voor een goede grip, en ter voorkoming van krasjes. De donkere stukken zijn vervaardigd uit luxe Ebbenhout en de lichtere stukken zijn prachtig vormgegeven uit Buxushout. We gebruiken natuurlijke, hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een uniek eindresultaat. Deze lak zit in meerdere lagen op de stukken. De details in de stukken, samen met het gewicht maken de set helemaal briljant in zijn geheel. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van de pion). Bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Ebbenhout / Buxushout Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 60 mm Pion voet - 35 mm Gewicht: 1600 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van minimaal 45 mm.
  € 329,00
 • Prachtige Staunton Schaakset, Sheesham en Palmboomhout, Koningshoogte 97 mm
  Prachtige Staunton schaakset met een Koning van 97 mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met dikke groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit Sheesham hout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Sheesham is een Indisch hardhout met prachtige natuurlijke nerven. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 97 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1400 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 149,00
 • Reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset - Koningshoogte 103 mm
  Een prachtige reproductie 1950 Dubrovnik Bobby Fischer schaakset vervaardigd uit sterk Sheesham hout. Als schaakliefhebber haalt u met dit product een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Elk stuk is met precisie vervaardigd en handmatig van buffel lak voorzien. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 103 mm Koning voet - 47 mm Pion hoogte - 52 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1700 gram
  € 169,00
 • Antieke 'Houten Uurwerk' serie schaakstukken, Rozenhout en Palmhout, Koningshoogte 116 mm
  Deze klassieke schaakset uit de Antieke 'Houten Uurwerk' met verzwaarde schaakstukken is echt een prachtige uitvoering. De Koning is 116 mm hoog en is net als alle andere stukken prachtig vormgegeven. De verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groene vilt voor een goede grip. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. De donkere stukken zijn vervaardigd Rozenhout en de lichte stukken uit Palmhout. Stuk voor stuk zorgen we voor een prachtige zwarte coating en afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een magnifieke set met een klassieke uitstraling. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout en Palmhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 116 mm Koning voet - 45 mm Pion hoogte - 54 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1900 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 249,00
 • 'Teugel' Schaakset, schaakstukken uit Sheesham & Buxushout, Koningshoogte 78 mm
  Een prachtige vormgegeven serie schaakstukken gemaakt van Sheesham en Buxushout uit de 'Teugel' serie. Met dit product heeft u als schaakliefhebber een unieke collectie schaakstukken in huis. De teugel ziet u terug in het paard. Prachtig ontworpen en handmatig uitgesneden. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Sheesham is een Indisch hardhout met prachtige natuurlijke nerven. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen.
  € 99,00
 • Prachtige Zagreb Staunton schaakset, Rozenhout en Palmboomhout, Koningshoogte 105 mm
  Prachtige Zagreb Staunton Russische schaakset met een Koning van 105 mm hoogte. De stukken zijn dubbel-verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met extra dik groene vilt voor een goede grip. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmboom hout. We gebruiken natuurlijk hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Dalbergia maritima) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 43 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 34 mm Gewicht: 1420 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 45 - 55 mm.
  € 219,00
 • 'Kasteel' Serie, handgemaakt Kanonnen Schaakset, 84 mm hoge Koning
  Prachtige handgemaakt kasteel set, met echte kanonnen uit hout. Bord apart te bestellen.
  € 99,00
 • Luxe schaakset, 'Amerika', uit Donker Palissander hardhout, Koningshoogte 112mm
  Ons 'Amerika' Schaakspel kenmerkt zich door de verzwaarde stukken welke zeer gedetailleerd zijn uitgesneden. De handgemaakte stukken zien er werkelijk fantastisch uit. Door het gewicht in de stukken, en het vilt onderop speelt het spel zeer luxueus. Gemaakt uit hardhout van Pallisander en Buxus hout (de lichtere stukken), maakt dat deze set onvergelijkbaar mooi is ten opzichte van andere sets. U ontvangt liefst 34 stukken (2 extra koninginnen, te gebruiken bij promotie van een pion). Afmetingen: Koning hoogte - 112 mm Koning voet - 47 mm Pion hoogte - 61 mm Pion voet - 35 mm Gewicht: 1900 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 55 mm.
  € 599,00
 • Prachtig Staunton schaakstukken, Magnifique Paard, handgesneden, Ebony hout, Koningshoogte 110 mm
  Unieke, magnifique schaakspel. Uit Ebony hout, 3-voudig verzwaarde stukken. Ebony kenmerkt zich door de zware houtkwaliteit, en donkere, natuurlijke kleuren. Vooral het paard is werkelijk prachtig. Met de hand uitgesneden, en voorzien van sublieme details. De Koningshoogte is 110 mm.

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price € 399,00

 • Antieke 'Houten Uurwerk' schaakstukken, Palmhout, Koningshoogte 105 mm
  Deze unieke schaakset uit de Antieke 'Houten Uurwerk' met verzwaarde schaakstukken is echt een prachtige uitvoering. De Koning is 105 mm hoog en is net als alle andere stukken prachtig vormgegeven. De dubbel-verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. De stukken zijn vervaardigd uit palmhout en de donkere stukken hebben een prachtige zwarte coating en afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een uniek schaakspel. U ontvangt: 32 schaakstukken; bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Palmhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 40 mm Pion hoogte - 65 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1520 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 50-60 mm.
  € 149,00
 • Reproductie antieke Dublin schaakstukken in Rozenhout en Buxushout - Koningshoogte 102 mm
  Een prachtige klassiek vormgegeven serie Dublin schaakstukken van Rozenhout en Buxuhout. Als schaakliefhebber haalt u met dit product een unieke collectie schaakstukken in huis. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora ) / Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 102 mm Koning voet - 48 mm Pion hoogte - 60 mm Pion voet - 33 mm Gewicht: 1600 gram
  € 209,00
 • Antiek Serie schaakset met vierkante basis, Sheesham & Buxus-hout Koningshoogte 105 mm
  Deze prachtige schaakset is 100% handgemaakt. De donkere stukken zijn van Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Buxus vervaardigd. De prachtig vormgegeven stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. Kortom, een uniek schaakspel. Het gaat hier om een complete set van 32 stukken. Het bord is niet inbegrepen. We verkopen een aantal design schaakborden op onze site. U ontvangt: 32 schaakstukken; bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo) / Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 105 mm Koning voet - 36 mm Pion hoogte - 60 mm Pion voet - 28 mm Gewicht: 1220 gram
  € 99,00
 • Staunton Edele Ridder schaakstukken uit Sheesham hout, Koningstuk 77 mm
  Deze prachtige Staunton set met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 77 mm hoog en een voet van 35 mm diameter. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De stukken zijn vervaardigd uit Palissander hout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Met deze set koopt u een prachtig, handgemaakt schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40-45 mm.
  € 79,00
 • Prachtige bolvormige Jali houten schaakstukken uit Sheesham en Buxushout - Koningshoogte 112 mm
  Een pronkstuk van een schaakspel. De JALI serie combineert vakmanschap met een prachtige vormgeving. De koning is 112mm hoog met een diameter van 36 mm. De onderkant van de schaakstukken is rijk bedekt met groene vilt. De onderdelen zijn prachtig vervaardigd van sheesham- en buxushout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Dit pakket is inclusief: 34 schaakstukken en 2 extra koninginnen. Schaakbord is niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham Hout (Delbergia Sissoo) / Buxushout (Gardenia latifolia). Dimensies: Koning hoogte - 112 mm. Koning onderkant - 36 mm. Pion hoogte - 65 mm. Pion onderkant - 26 mm. Inclusief: 32 onderdelen; bord en doos niet inbegrepen. Gewicht : 390 gram. Het totale gewicht in de doos kan met 10% afwijken.
  € 79,00
 • 'Moghul tijdperk' Serie schaakstukken, Handgemaakt, Koningstuk 95 mm
  'Moghul tijdperk' Serie schaakset met verzwaarde schaakstukken heeft een Koning van 95 mm hoog en een voet van 30 mm diameter. De prachtig vormgegeven, verzwaarde stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichtere stukken zijn uit Buxushout. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. Kortom, een uniek schaakspel. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham hout (Dalbergia Sissoo)/ Buxushout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 3.74" (95 mm) Koning voet - 1.18" (30 mm) Pion hoogte - 1.88" (48 mm) Pion voet - 1.02" (26 mm) Gewicht: 500 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 35-45 mm.
  € 99,00
 • 'Kasteel' serie, handgemaakt uit Ebbenhout en Rozenhout, Koningshoogte 86 mm
  Deze prachtige handgemaakte set met verzwaarde schaakstukken is een sieraad van een spel. De set heeft een Koning van 86 mm hoog. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen leer voor een goede grip en om het bord te beschermen tegen slijtage. De donkere stukken zijn vervaardigd uit donker Ebben-hout en de lichtere stukken zijn uit Rozen-hout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. Ebben-hout voelt luxueus aan en we gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Afmetingen: Koning hoogte - 86 mm Koning voet - 32 mm Pion hoogte - 40 mm Pion voet - 26 mm Gewicht: 230 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40-45 mm.
  € 69,00
 • Filipijnse schaakset, handgemaakt, Rozen hout & Palmboom hout, Koningstuk 115 mm
  Filipijnse schaakset, handgemaakt, Rozen hout & Palmboom hout, Koningstuk 115 mm. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Rozenhout en Palmboom hout. Rozenhout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Rozenhout (Aniba Rosaedora) / Palmboomhout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 115 mm Koning voet - 36 mm Pion hoogte - 53 mm Pion voet - 27 mm Gewicht: 1000 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 50 mm.
  € 169,00
 • 18 BC - AD 19 Minimalistisch Hermann Ohme schaakset - Koningshoogte 95 mm
  Deze schaakstukken met als thema '18 BC - AD 19 Minimalistisch Hermann Ohme' zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 95 mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De details van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 95 mm Koning voet - 35 mm Pion hoogte - 58 mm Pion voet - 25 mm Gewicht: 1000 gram Het is aan te raden bij deze set een bord te gebruiken met vlakken van 40 - 45 mm.
  € 79,00
 • Moghul Century kegelvormige schaakstukken, Sheesham hout, Koninghoogte 104 mm
  De fantastische kegelvormige schaakstukken uit de Moghul Century serie zijn uniek en prachtig vormgegeven. De set komt met een Koning van 104mm hoogte. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant en hierdoor speelt het spel soepel en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De stukken zijn vervaardigd uit donker Sheesham hout en de lichte vlakken uit Palmboom hout. Sheesham hout geeft het schaakstuk een sjiek en premium uitstraling en gevoel tijdens het spelen. We gebruiken meerdere lagen van hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De vorm en afwerking van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Sheesham wood (Dalbergia Sissoo) / Palmboom hout(Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 104 mm Koning voet - 36 mm Pion hoogte - 50 mm Pion voet - 29 mm Gewicht: 940 gram
  € 79,00
 • Burnt Blazed serie schaakstukken, gebrand Palmboomhout, Koninghoogte 79 mm
  Prachtige handgemaakte, dubbel-verzwaarde schaakstukken uit de Burnt Blazed serie met een Koning van 79 mm hoogte. Een sieraad van een spel. De lichte stukken zijn vervaardigd uit gewoon Palmboom hout en de donkere stukken uit gebrand donker Palmboom hout. Dit zorgt voor unieke schaakstukken, die ook nog eens zijn verzwaard (dubbel) door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip en om het schaakbord te beschermen tegen krassen. De vorm en afwerking van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Materiaal: Gebrand Palmboom hout / Palmboom hout (Gardenia latifolia) Afmetingen: Koning hoogte - 79 mm Koning voet - 40 mm Pion hoogte - 54 mm Pion voet - 28 mm Gewicht: 1240 gram
  € 99,00
 • Lotus Series bloedrode pijpvormige schaakstukken - Koningshoogte 146 mm
  Deze prachtige pijpvormige schaakset met verzwaarde schaakstukken is gemaakt met zeldzaam Rozenhout. Een sieraad van een spel met een bijzondere kleur. De donkere stukken zijn vakkundig vervaardigd uit donker Rozenhout en de lichtere stukken zijn uit Palmhout. Deze houtsoorten lenen zich door de fijne nerven en vlakke afwerking. We gebruiken hoogwaardige buffel lak op ieder schaakstuk voor een prachtig eindresultaat. De stukken zijn verzwaard door een gewicht toe te voegen aan de onderkant. Hierdoor speelt het spel sjiek en stevig. Alle stukken zijn aan de onderkant bedekt met groen skai-leer voor een goede grip. De vorm en afwerking van deze set maken het een uniek schaakspel voor de serieuze beoefenaar. U ontvangt: 34 schaakstukken (incl. 2 extra koninginnen); bord en/of doos niet inbegrepen. Koningshoogte: 146mm, diamier 35 mm.
  € 149,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2